Skip to content

Am trecut pe corn si lapte

February 11, 2008

Mda,corn si lapte,pardon,biscuiti si lapte,minunat ! Banii statului facuti frimituri pe jos sau spoiti de pereti sau pur si simplu aruncati in wc in baie.Acum 5 ani cand a fost introdus “cornul si cu laptele” a fost o mare realizare,acum e o mare pierdere de bani si resurse,pentru ca laptele nu se bea,biscuiti/cornul nu se mananca, mai bine le donau adaposturilor de animale.
Ma rog,ceea ce am scris mai sus nu e valabil la toti,altii beau decat laptele,altii manca decat biscuitii,altii le combina,gusturile nu se discuta.Personal nu prea as manca,nu ca as fi vre-un sclifosit,da doar pentru ca nu mai ai pofta de corn/biscuti si lapte cand e magazinul afara cu o mare varietate de sucuri decalcifiatoare si snkacks-uri ce produc obezitate,Yummy ! Poate ca o sa mai beau lapte din cand in cand,nu stica de loc.

5 Comments leave one →
  1. corina permalink
    February 12, 2008 7:53 PM

    ai dreptate o mare, o foarte mare pierdere de bani …parka vad k peste o sapt sau 2 o sa puta in clasa oribil a lapte si tabla si buretii si tot

  2. Aditza permalink
    February 12, 2008 11:26 PM

    ai uitat sa zici ca ne da si smantana… Vorba unui coleg de la mine din clasa dc nu ne-ar da mici cu bere sau pentru ce care nu beau bere 😕 nu prea stiu ce s-ar potrivi cu mici gaditi-va si voi si ziceti.

  3. Claudia permalink
    February 13, 2008 8:04 PM

    mda…o idee “geniala”.altceva mai bun pe care sa arunce banii nu au gasit,dar ne-au dat corn si lapte pe care 90% dintre elevi nu-l mananca.probabil s-au gandit la elevii de la tara;ar fi putut sa le dea doar lor,pt ca,sinceri sa fim,nu cred ca elevii din orasele mari mananca la scoala painea si laptele ;).la noi in clasa se “consuma” cca 5 cutii de lapte si paine/biscuitii cam 60%,restul sunt returnate.ma intreb ce fac cu ele pt ca au valabilitate doar 1 zi de la data fabricatiei 😕

  4. Minu permalink*
    February 13, 2008 11:06 PM

    clau nu stiu sigur daca se mananca asa de bine la noi in clasa=))))) totusi sunt aia care iau pt cateii de la bloc;).iar io nu am pt cine lua….cainele meu varsa daca ii dau lapte iar paine si biscuiti mananca toata ziua;)

  5. February 25, 2008 10:13 PM

    Mai bn ne dadeau bere si mici:))

Leave a comment